Translate, select Language

Τράβηξα την κουρτίνα για ν' αγναντέψω τη μαβιά γραμμή του ορίζοντα, που όλο και βαθαίνει, όλο κι αλλάζει σχήμα. Μόνο ο άνθρωπος γαντζώνεται! Στοιχειωμένος απ' τους αόρατους φόβους του κι απ' τις παιδαριώδεις απόψεις του, αντιστέκεται σε κάθε είδους αλλαγή.

Δ.Χ

Ο Λαέρτης και το μολύβι του σε ρυθμούς τανγκό

Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

ΕΡΩΤΑΣ ΜΑΪΣΤΡΟΣ/ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ PUBLIC 2015


Υποψήφιο στην κατηγορία ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ των βραβείων βιβλίου Public 2015! Όποιοι επιθυμούν ψηφίζουν εδώ: Έρωτας μαίστρος
Αλλά και υποψήφιο στην κατηγορία Ο ΠΙΟ ΕΡΩΤΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ των βραβείων βιβλίου Public 2015! Ψηφίστε  εδώ: Έρωτας μαίστρος



Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

ΕΡΩΤΑΣ ΜΑΪΣΤΡΟΣ/ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ MONOGRAM




Οι εκδόσεις Μίνωας, το βιβλιοπωλείο Μonogram κι εγώ, σας προσκαλούμε την Πέμπτη 2 Απριλίου, 18:30-20:30, στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Δημοκρατίας 47, Μελίσσια, τηλ.: 210 8043519) να μιλήσουμε για το νέο μου βιβλίο, Έρωτας μαΐστρος.

Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

ΕΡΩΤΑΣ ΜΑΪΣΤΡΟΣ/ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ


Πολλές ευχαριστίες  στο βιβλιοπωλείο Γράφημα ( Ελ. Βενιζέλου 39-Ελευσίνα) για την όμορφη φιλοξενία και στους φίλους αναγνώστες που με τίμησαν με την παρουσία τους.











Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

ΕΡΩΤΑΣ ΜΑΪΣΤΡΟΣ/ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ





Οι εκδόσεις Μίνωας, το βιβλιοπωλείο Γράφημα  κι εγώ, σας προσκαλούμε την Παρασκευή, 13 Μαρτίου 19:00-20:00, στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Ελ. Βενιζέλου 39- Ελευσίνα, τηλ: 210-5561408) να μιλήσουμε για το νέο μου βιβλίo: Έρωτας μαίστρος.


ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Ήταν κάποτε ένας γιατρός. Μια μέρα φεύγοντας από την πόλη του για να πάει σε μια άλλη γειτονική, συνάντησε την πανούκλα που έμπαινε. Ο γιατρός σταμάτησε και τη ρώτησε:
«Πάλι εδώ; Τι ήρθες να κάνεις;»
Και η πανούκλα απάντησε: «Είναι η σειρά μου να φροντίσω την πόλη σου».
«Πόσους θα πάρεις αυτή τη φορά;» ρώτησε ο γιατρός.
«Λίγους, γύρω στους χίλιους», απάντησε η πανούκλα.
Μετά από μία εβδομάδα ο γιατρός (έχοντας ενημερωθεί στο μεταξύ για την κατάσταση) επέστρεψε, και στην είσοδο της πόλης αντάμωσε την πανούκλα που έφευγε: «Τελικά ήταν ψέματα», της είπε. «Είχες πει ότι θα πάρεις κάπου χίλιους και τελικά πέθαναν πέντε χιλιάδες». Κι εκείνη απάντησε: «Δεν είπα ψέματα. Εγώ πήρα χίλιους. Τους υπόλοιπους τους σκότωσε ο φόβος».


Οι συγγραφείς του «Ας Μιλήσουμε για Σένα» είναι έμπειροι ψυχολόγοι και έχουν βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους με μια νέα μέθοδο θεραπείας τεσσάρων βημάτων, που στηρίζεται στις πρωτοποριακές ανακαλύψεις της ενεργειακής ψυχολογίας, η οποία συνδυάζει ανατολικές φιλοσοφίες και σύγχρονα επιστημονικά στοιχεία. Τι είναι όμως η ενεργειακή ψυχολογία;
Η ενέργεια είναι το αποτύπωμα κάθε ανθρώπου, τα αόρατα θεμέλια της υγείας μας. Το σώμα αποτελείται από ενεργειακά μονοπάτια που βρίσκονται σε δυναμική αλληλεπίδραση με τα κύτταρα, τα όργανα, τη διάθεση και τα συναισθήματα.
Είναι αποδεδειγμένο ότι αν κάποιος αλλάξει τη ροή των ενεργειών, τότε αλλάζει όχι μόνο την ψυχική του κατάσταση, αλλά και τη σωματική του υγεία. Βασιζόμενη σε παραδοσιακές θεραπευτικές μεθόδους όπως ο βελονισμός, η ενεργειακή ψυχολογία διδάσκει απλά βήματα που μπορούν να φέρουν μεγάλες αλλαγές στον εσωτερικό μας κόσμο.
Ενεργοποιώντας ενεργειακά κέντρα στην επιφάνεια του δέρματος και χρησιμοποιώντας συγκεκριμένες ψυχολογικές διαδικασίες, μπορούμε να αλλάξουμε την ενεργειακή κατάσταση του εγκεφάλου και να τον βοηθήσουμε να ξεπεράσει αρνητικά συναισθήματα, πεποιθήσεις και οδυνηρά τραύματα.

Petter Lambrou
George Pratt
Μετάφραση:Κωνσταντίνος Μίσσιος
Εκδόσεις: Διόπτρα

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

ΡΩΜΗ...Η ΑΙΩΝΙΑ ΠΟΛΗ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΚΙ ΕΠΟΧΕΣ

























































































Ρώμη...η αιώνια Πόλη σε διαφορετικές ώρες κι εποχές.
Χειμώνα ή καλοκαίρι, άνοιξη ή φθινόπωρο, μέρα ή νύχτα, το ίδιο ερωτεύσιμη...

Al Bano
Io di notte