Translate, select Language

Τράβηξα την κουρτίνα για ν' αγναντέψω τη μαβιά γραμμή του ορίζοντα, που όλο και βαθαίνει, όλο κι αλλάζει σχήμα. Μόνο ο άνθρωπος γαντζώνεται! Στοιχειωμένος απ' τους αόρατους φόβους του κι απ' τις παιδαριώδεις απόψεις του, αντιστέκεται σε κάθε είδους αλλαγή.

Δ.Χ

Ο Λαέρτης και το μολύβι του σε ρυθμούς τανγκό

Wikipedia

Αποτελέσματα αναζήτησης

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ: ΕΡΩΤΑΣ ΜΑΪΣΤΡΟΣ/ ΧΑΝΙΑ /24/11/14


Πολλές ευχαριστίες στο Βιβλιοπωλείο News Stand  για την όμορφη φιλοξενία στην παρουσίαση του νέου μου βιβλίου:" Έρωτας μαίστρος" στα Χανιά  και στην  ομιλήτρια, Κατερίνα Αστερίου-Καβάζη(Ερευνήτρια-Δασκάλα Ελληνικών Παραδοσιακών χορών)













Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

ΣΗΜΕΡΑ/ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ/ ΣΟΝΙΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ/ ORCHESTRA MOBILE/ /ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ




Τώρα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά | Συναυλία των ΓτΚ Σόνια Θεοδωρίδου, Orchestra Mobile, Θεόδωρος Ορφανίδης| Για την φροντίδα των μικρών μας ασθενών,των παιδιών των Γιατρών του Κόσμου.







Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΙΛΑΒΙΟΥ: ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ






IANOS Café 12/11/14 Από την παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Νίκου Πιλάβιου, το χαμένο κλειδί του έρωτα. Ποιήματα για τον έρωτα "σχολιασμένα" από τον φιλόσοφο Τζίντου Κρισναμούρτι.




Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ: ΕΡΩΤΑΣ ΜΑΪΣΤΡΟΣ /IANOS Cafe/29/10/14

Πολλές ευχαριστίες στις Εκδόσεις Μίνωας, στο βιβλιοπωλείο Ιανός για την όμορφη φιλοξενία στην πρώτη παρουσίαση του νέου μου βιβλίου: " Έρωτας μαίστρος" καθώς και στους ομιλητές: Τίνα Πανώριου- δημοσιογράφος και Νίκο Πιλάβιο- συγγραφέα, μεταφραστή, ηθοποιό.










Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ: ΕΡΩΤΑΣ ΜΑΪΣΤΡΟΣ /IANOS Cafe/ 29/10/14



Πολλές ευχαριστίες στις Εκδόσεις Μίνωας και στο βιβλιοπωλείο Ιανός για την όμορφη φιλοξενία στην πρώτη παρουσίαση του νέου μου βιβλίου: "Έρωτας μαίστρος", στους ομιλητές: Τίνα Πανώριου-δημοσιογράφο και Νίκο Πιλάβιο- συγγραφέα, ηθοποιό, μεταφραστή καθώς και στους φίλους αναγνώστες που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
















Ομιλητές: Τίνα Πανώριου, δημοσιογράφος
Νίκος Πιλάβιος, συγγραφέας, μεταφραστής, ηθοποιός